• header-logo
    Adres :

    Gölbaşı / ANKARA

  • header-logo
    Yardım :

    Gölbaşı / ANKARA

  • header-logo
    Çalışma Saatlerimiz :

    Pazartesi-Cuma : 09:00 - 18:00

KURUMSAL WEB SİTESİ

KURUMSAL WEB SİTESİ

Kurumsal web sitesi oluştururken tasarımın bütünselliği ve oluşturulması ilgili markanın kimliğini yansıtma biçimidir. Firmalar faaliyet gösterdiği sektörde pozitif yükselişle hizmet vermek için, web sitesini en iyi şekilde göstermelidir. Web sitesi oluştururken marka logo tasarımında dikkat edilmeli ve markayı en iyi şekilde yansıtan bir imaj yaratılmalıdır. Markanız bulunduğu konum da markayken kurumsal web siteniz sayesinde markanız artık uçsuz bucaksız bir denize yelken açmış olur.

Sizlere Bulunduğumuz Hizmetlerde;

Kurumsal Web Sitesini ziyaret eden müşterilerin göz yorgunluğu olmaması için anlaşılır, şık ve bilgiye kolayca ulaşabilmesini,

SEO optimizasyonu ile markanın internet dünyasında üst sıralarda yer almasını,

Responsive tasarım ile tüm ekran çözünürlüklerine sitenin uyum sağlaması,

SSL sertifikası sitenizin güvenilir oluşunu sağlar

Mobil uyumu ile sitenize telefonundan giren müşterilerin anlaşılır şekilde istediği bilgiye ulaşmasına sağlamayı

Google Adwords ile sitenizin reklamının yapılması,

Markaya ait maillerin kurulumu ,

Kurumsal Web Sitesi Yönetim Paneli,

Hızlı, esnek, modern ve özgün bir şekilde markanın tanıtımı


Kurumsal Web Sitesinde Tasarım Ve Haritalandırma

Bilgisayar ya da mobil ile sitenizi ziyaret eden müşterilerin ulaşmak istediği bilgiye, rahatça yazı görsel karmaşası olmadan ulaşmak istemesi ilk hedefimiz. Bunun için web site tasarımına başlamadan önce sizlerin istekleriniz doğrultusunda site haritası çıkartıp projeye başlarız. Kurumsal Web Sitesini yaparken bir yandan da mobil için de ayrı olarak tasarım ve yazılım yapmakdayız. Sizlerden ya da metin yazarı arkadaşlarımızdan da seçilen içerikleri sitenize eklemekdeyiz.


Sitemiz yayına alındığı zaman SSL sertifikası alınır çünkü SSL Sertifikası Web Tasarım yaptığımız sitenin yazılımını ve sitenizi ve sitenizdeki bilgilerinin güvenliğini sağlamaktadır 3. Kişiler tarafından erişilebilmesini engellemektedir. Eğer e-ticaret sitesi ise sizlerler beraber ya da birikde online alışveriş in gerçekleşe bilmesi için ve hem sizin hem müşterinin kolaylığı olarak bir diğer ödeneme yöntemi olarak sanal post anlaşması yapılır. Satış odaklı bir ürün düşünüyosanız Google adwords ile reklamınız yapılıp markanızın satış oranı yükseltilir ve değer katılır.


Sektörde Uzman ve işinde tecrübeli ekibimiz ile markanızı, sektörünüzde bulunan diğer rakip firmalardan daha da ileri görütebilmek için mshcreative ailesine sizleri de beklemekdeyiz.

  • Sosyal Medyada Paylaş :